Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
novellakmindenmennyisegben

1. rész

Blogger Girl · 1 éve
Kora reggel volt. Az az időszak mikor el kellene mennem a gimnáziumba. Nagy nehezen kimásztam az ágyból, és elindultam a konyhába kaját készíteni. Mivel itt az ősz ezért egy gyümölcstálra gondoltam, és egy kis mézes teára.  Mikor elmajszoltam az utolsó morzsáig, elmentem fogat mosni és fürdeni. A mogyoró színű hajamat hagytam hogy a válamra omoljon.  A tegnap kikészített ünneplőmbe belebújtam és beraktam mindent a táskámba.  Mikor kész lettem, elolvastam az anyu által készített üzenetet a hűtőn. 
"Drága kislányom, majd este jövök. Ha hazaérsz a gázon lesz étel. Puszi anya.,,
Elővettem a kulcsom és indultam is. Felszálltam a buszra és leültem egy székre. Nyugalomban ültem, és egyszercsak megállt a busz. Néztem hogy ez nem is a gimnázium. Éppenségel elromlott a busz.
 
- Na ne! - Mondtam magamban, és leszálltam a járműről.
Unottan gyalogoltam el a nagyon messze lévő gimnáziumhoz és majdnem el is késtem. Az igazgatónak a beszédénél jöttem be és nagy sóhajjal végigálltam az évnyitót. Bementünk az osztályterembe, és az egyik hátul lévő padhoz totyogtam. Senkit se ismertem. Mivel épp eltörtem a lábam mikor a gólyatábor volt. Kellemetlenűl ültem, és figyeltem a tanár összes szavára. Pont az ablaknál ültem és szinte befagytam az osztályterembe. Mikor vége lett a tanárnak a beszédje, gondoltam, megismerek mindenkit ha már nem voltam a gólyatáborban. Elöszőr egy lányt láttam meg akinek a stílusa pontosan olyasmi volt mint az én stílusom. Vagány és menő. Oda mentem hozzá és ráköszöntem. 
- Szia! Amy vagyok!
- Oh, szia! Emily vagyok. Te vagy az a lány, aki nem volt a gólyatáborban? - Kérdezte mosolyogva.
- Pontosan, én vagyok az. - Feleltem és továbbmentem.
Eddig aranyosnak tünnek az osztály tagjai. 'Jaj kis naiv' Megláttam a suli rosszfiúját aki hát.. nem túl szimpatikus, szóval inkább hagytam az egészet. Elővettem egy könyvet amit még nyáron vettem a könyvesboltban, és bele se kezdtem. Hogy hogy nem vettem ezt elő eddig? Oltári jó! Azthiszem ez lett a kedvenc egyik könyvem. A kaja nem volt olyan hű de bizalom gerjesztő, és amúgy is laktóz érzékeny vagyok sajnos, és a kajában volt pontosan tej szóval szerencsére pakoltam egy kis szedvicset mert tudtam, hogy ez befog következni. 1 - kor indultam is haza mint mindenki. Mikor hazaértem, becsuktam az ajtót, bementem a szobámba és nem tudtam mit csináljak. Szóval gondoltam nézek egy kis tévét. Bár nem szoktam olyan sokszor tévézni mert túl sok ülyeség megy benne, de most kivételesen megnéztem miújság.  Hamar le is hunytam a két szemem.
 
*MÁSNAP*
 
Ma nem kelltem fel olyan jól, de jó nehezen kimásztam az ágyból. Reggelit nem tudtam most enni szóval hagytam hogy suliban egyek vagy a büfében. Majd csak kibírom. Elolvastam amit anya írt és indultam mert késésben voltam. Reménykedve mentem a buszhoz, és imádkoztam hogy ne romoljon el újra és sétálhatok megint. Elindult a busz, és szerencsésen bementem a gimnázium ajtaján. Be mentem a terembe, és lepakoltam minden egyéb dolgot.  Az óra borzalmas volt. Kémia volt és egy balf*sz tanárt kaptunk aki még azt se tudja hogy mi az hogy kémia. Szinte kínozva éreztem magam, mert az óra olyan volt egy idióta tanárral mint ha kb. büntetésben lennénk. Unottan néztem a tanárnak a bénaságait és mikor a csengő megszólalt, fel is pattantam a székről és futottam ki mint ha valami zombi apokalipszis lenne. Mikor szünet lett, ki mentem az udvarra és Emily utánnam szaladt valami könyvel. Nem értettem miért van nála. 
- Szia, mivel láttam tegnap hogy te "könyvmoly" vagy, ezért hoztam neked egy könyvet, hátha tetszeni fog. Nekem úgyse kell mert kb. végig untam az egészet. - Mondta és a kezembe nyomta az könyvet.
- Szia köszönöm szépen a könyvet! - Mondtam és elment. 
Mikor 3 lett, leültem a gép elé, és ráírtam  fb-n pár régi messze lakó barátomra hogy miújság velük, és mikor végeztem, ki mentem a kertbe, mivel ma jó idő volt, és bele is kezdtem abba a könyvbe amit Emily adott. A könyv címe: Lucy, a harcosnő. (Én találtam ki :D xd)  A gázon lévő Lasangnet választottam és nagyon finom volt! Soha nem ettem még de nagyon sajnáltam is hogy nem ettem. Gyors fogmosás és tusolás után  kb. 21:05-kor befeküdtem az ágyamba, és elnyomott az álom.
 
FOLYTATJUK.....
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Blogger Girl
Sziasztok! Ebben a blogban novellákat, történeteket, és minden mást fogok írni! Jó szórakozást! ;)