Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
novellakmindenmennyisegben

2. - 3. rész (Egyben)

Blogger Girl · 1 éve
 
Felkelltem, le mentem a konyhába, és ettem egy kis narancsot és hozzá vizet. Miközbe majszolgattam, elolvastam az időjárási - jelentést hogy mit vegyek ma fel. 22°C fok volt, szóval kikészítettem egy farmert egyegyszerű fekete pólóval és egy pulóverrel. Gyorsan megmostam a fogam és lefüröttem. Összepakoltam minden egyebet ami kell. Kulcs, könyvek tollak és stb.. Mikor már éreztem hogy véghez vittem minden feladatot, indulás elött elolvastam még a hütőn lévő kis cetlit, amit anyu írt nekem. Mikor elolvastam, kimentem az ajtón, és mentem a buszhoz. A kártyát már ki is akartam volna készíteni de rájöttem hogy az a szobámba maradt. Gyorsan befutottam, és felszaladtam a szobámba és megkerestem a kártyát. Nagy nehezen megtaláltam, és mikor kijöttem az ajtón, meg is jött a busz. Gyorsan leültem és valami háttérzenét beraktam, és fülhallgatóval hallgattam. Mikor megjöttünk, bementem a gimibe és leültem a padra. Matek óra volt ma az első óra. A tanár bejött és köszönt.
- Sziasztok gyerekek! - Köszönt a tanár.
- Jóreggelt!
- Gyerekek, lesz majd itt ebben a gimnáziumban matematika verseny. - Mondta és elő is vette a jegyzetelőt. - Nos kik lesznek azok?
Én inkább kihagyom, mert egyrész úgy se én nyernék, másrész meg amúgy se vagyok olyan nagy matek zseni. Mikor kicsengettek, Lementem a  büfébe és egy kalácsot vettem egy gyümölcsturmixal. Miközben eszegettem, hozzámjött Emily hogy beszélgessünk.
- Szia milyen a könyv?
- Hello! Fantasztikus! Tetszik!  - Feleltem mosolyogva. 
- Van ma időd átmenni hozzám? - Kérdezte mosolyogva.
- Áhh nem érek rá. Tanulnom kell! - Mondtam szomorúan. - Neked is azt kéne. Így elrontod a dolgozatot.
- Várjál milyen mikor? Hol? - Kérdezte összezavarodottan.
- Fizika, itt és 13. - án írjuk. - Feleltem.
Emily teljesen ledöbbent.
- Jaj ne kiváncsi leszek hogy egy sík hülye tanár milyen lesz doga írás közbe. - Mondta.
- Ugye nem fogsz puskázni? - Kérdeztem.
- Nem. - Mondta és elhúzott. 
A második óra elmaradt, és így nekünk több ideig lehetett szünetelni. Egyszercsak a tűzriasztó megszólalt, és mindenki kifutott az iskolából. Mkor mindenki kinvolt, rájöttünk hogy valaki poénból megnyomta és hát.. Nem lett túl szerencsés mert az igazgatóhoz vitték. 4 - kor hazamentem mert sokáig kellett tanulnom. Hazaértem, és ettem egy kis krumplis tésztát, és este kilencig olvastam.  Hamar el is nyomott az álom. 
 

 
 
Reggel van, szombat. Ezaz! Végre itthon lehetek és relaxálhatok! Erre vártam egész héten! Anyu apu Londonban van valami dologért. Nem nagyon tudom miért de nem is érdekel. Általában ilyenkor a tinédzserek bulit szoktak csinálni, de én úgy is lebuknék. Inkább reggeliztem egy almát és ittam hozzá egy  pohár narancslevet. Utána fogmosás, fürdés volt. Egy hófehér hosszú ujjú felsőbe belebújtam, egy  szürke kardigánnal és egy fekete cicanadrággal.  Mostanság azt vettem észre hogy most nézem a tévét. Eddig mindig is kerültem a tévés dolgokat, de bezzeg  most egy érdekes valóság - showba cseppentem bele amit furcsa de imádok! Egésznap tudnám nézni de az nem egészséges. Miután a shownak vége lett, kimentem a teraszra hogy a cicákat a kutyákat megetessem. Utána elolvastam anyunak a cetlijét, és pont rajta volt a etetés szóval azt már pipálhatom is ki. Délben elmentema közeli kis boltba hogy vegyek egy ilyen "Fast box" nevezetű gyorskaját ami 2 perc és kész van. Vettem magamnak egy négysajtos pennát a bátyámnak egy lasagnet és a húgomnak egy másik márkából egy olaszos paradicsomlevest, mert  a húgom nem eszik ilyeneket. Még vettem magamnak gyorsan elkészíthető kockalevest. Én voltam az aki a családra vigyázott szóval nekem kellett mindent elintéznem. Ki is hívtam a tesóimat kajálni.
- Skacok gyertek enni! - Kiáltottam.
Ki is jöttek és mindannyian megkajáltunk. Jólakottan mentünk vissza a dolgunkra. Gyorsan megcsináltam a hajam. Hagytam hogy a válamra omoljon és kész is lett. Gyorsan beraktam a mosásba a dolgaimat meg a család szennyesét, és mentem a következő dolgot megcsinálni. Gyorsan Rendet raktam a szobámban, és a többieket is megkértem hogy segítsenek annyival hogy a saját szobájukba is varázsoljanak rendet. Mikor már az ágyamat is megcsináltam, elmosogattam, kiteregettem, és a könyvespolcaimat is megcsináltam. Leporoltam őket, és szép rendesen visszaraktam őket abc sorrendbe. Mikor megoldottam ezt is, fáradtan ledöltem az ágyamba és néztem tovább ezt a valóság - showt. El is aludtam egyszercsak a bátyám pofozgálására ébrettem fel. 
- Amyyyyyyyy! 
- Őm Alex, mondd.
- Elmegyek pár haverral találkozni. 1 perc és visszajövök. - Mondta és a rendben szavamra ki is húzott a szobámból.
Ahogy igérte vissza is jött. Én gyorsan megcsináltam a vacsorát és az uzsonnát. Az uzsonna, egy saját amerikai csokisüti  volt. A vacsora pedig tükörtojás volt. Nem tudtam olyan nagy vacsorát csinálni, de ízlett a többieknek. Még raktam hozzá paprikát és virsli szemeket. Kihívtam mindenkit enni. Mikor végeztünk, elmentem aludni.
Azt álmodtam, hogy valaki visz engem valahova... De nagyon élethű volt..
FOLYTATJUK...
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Blogger Girl
Sziasztok! Ebben a blogban novellákat, történeteket, és minden mást fogok írni! Jó szórakozást! ;)